Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



AGENCIJA ZA LOČITVE


Gledališče Koper - Teatro Capodistria


Prizorie: Oder Rotovž - večerni program
as: 26.06.2006 ob 22.00

Avtor: Andrej Jelačin
režija: Katja Pegan
kostumografija: Ana Matijević
scenografija: Milan Percan
glasba: Mirko Vuksanović
igrata: Nataša Tič Ralijan, Gašper Tič
produkcija: Gledališče Koper - Teatro Capodistria

V vsakem zakonu se enkrat zalomi in ker je več zakonov v katerih se zalomi, kot tistih v katerih se ne, je seveda ločitveni agent in imeti agencijo za ločitve prav donosen posel. Posel cveti do trenutka, ko v agencijo za ločitve vstopi ločena, razočarana in temperamentna gospa, ki se odloči prevzeti umazane posle ločitve v svoje roke.

Igralski par Nataša Tič Ralijan in Gašper Tič sta tudi življenjska sopotnika. Nataša vas je sicer zabavala tudi kot Ana Liza, v nedeljski oddaji Spet doma na TV Slovenija. Gašper je bil do nedavna član Mestnega gledališča ljubljanskega in je kot alternacija nastopil tudi v prvi uprizoritvi Špas teatra, Dan norosti. Sedaj sta oba člana Gledališča Koper.

Joj, kako je čutiti žensko dominantnost...! A pride trenutek, ko se ženska dominacija spusti s trona, ko jo moški v hipu zmehča, ko se iz bojevnice nenadoma izleže ljubeznivo in nežno bitje. Da, da, v ljubezni vse ženske prej kot slej popustijo.

»S temo ločitve, ki se slej ali prej (vsaj v mislih) dotakne večine poročenih, obdelano na iskrivo humoren način, je predstava žebelj, zadet v glavo.«
Kristina Menih-Mihalič, Večer

»Duhovita zgodba, ki smo jo nekoč poznali v izvedbi avtorja in njegove soproge je z drugačnimi režijskimi prijemi, predvsem pa imenitnima igralcema, pridobila svežino, z večno temo o odnosu med moškim in žensko, o prednostih poročenega in samskega stanu pa delovala, kot bi bila napisana včeraj, posebej za novo koprsko gledališče.«
Nataša Benčič Posega, Radio Koper-Capodistria

Predstava traja 1 uro in 15 minut, brez odmora.


Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.