Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



BARBARA NOVAK - KLAVIR, MOJCA SOK - FLAVTA



Prizorie: Sinagoga
as: 05.07.2006 ob 19.00

Sodelujejo:
Barbara Novak – klavir
Mojca Sok – flavta


MOJCA SOK je šolanje flavte po srednji glasbeni šoli nadaljevala na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. F. Ruplu, kjer je diplomirala leta 2004. Leta 2001 je na Tekmovanju mladih slovenskih glasbenikov v kategoriji 3.a prejela srebrno plaketo in 3. nagrado. Sedaj je študentka podiplomskega študija pri prof. M. Zupanu.

BARBARA NOVAK se je v času šolanja udeleževala številnih tekmovanj doma in v tujini ter prejela nekaj odmevnih nagrad, med njimi 2. nagrado na Tekmovanju mladih slovenskih glasbenikov leta 1995 ter 1. nagrado na mednarodnem tekmovanju v Genovi leta 1997. V klavirskem triu je leta 1999 na Tekmovanju mladih slovenskih glasbenikov prejela 1. nagrado,istega leta se je skupina uvrstila na ugledno tekmovanje Charles Hennen v Heerlenu na Nizozemskem in prav tako prejela 1.nagrado. Za vse uspehe in številne nastope po Sloveniji ter za snemanja za Radio Maribor je prejela plaketo Dr. Roman Klasinc. Sedaj je absolventka Akademije za glasbo v Ljubljani v razredu prof. A. Jarca.

Želja po skupnem muziciranju druži Mojco Sok in Barbaro Novak od leta 2002. Imeli sta že več nastopov doma in v tujini. V okviru Glasbene mladine ljubljanske sta v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma leta 2005 izvedli zelo uspešen koncert. V letošnjem študijskem letu Barbara korepetira Mojco na njenem podiplomskem študiju na Akademiji za glasbo v Ljubljani.




Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.