Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



JOSEPH & MALALA RAKOTORAHALAHY (MAD)



Prizorie: Jurčkov oder
as: 26.06.2006 ob 20.10

Nastopata:
Joseph Rakotoraphalphy (vali, afriški boben, kitara, ropotuljeattles, vocal)
Malala Rakotoraphalphy (vokal, vali, tolkala)

Duo Joseph (Zeze) in Malala sta oče in hči, ki ju druži ljubezen do dobre glasbe. Imata zelo pester, ekskluziven in atraktiven program, ki je primeren za vse starostne skupine ljudi, s fenomenom oče - hči se dotakneta vseh srčnih ljudi.
Glasbeni program obsega tako živahne, plesne ritme, kot tudi počasno, sentimentalno glasbo. Glavnino predstavlajo malgaške etno popevke, s katerimi skušata približati glasbo svoje domovine slovenskemu poslušalcu. Vendar njun repertuar zaide tudi v druge glasbene vode in zvrsti: klasične slovenske popevke, starejše in novejše, Malaline lastne popevke, francoske šansone in popevke Celine Dion, glasbo portugalske skupine Madredeus, angleške popevke ter zlasti malgaško etno pop glasbo, ki ima bogate, živahne plesne ritme. Glasba, ki jo izvajata je torej raznovrstna, zelo mednarodna, saj pojeta kar v 6 svetovnih jezikih: malgaščini, angleščini, francoščini, slovenščini, portugalščini in hrvaščini.
Joseph ali Zeze pripoveduje zgodbo priseljenega malgaškega človeka, ki je duhovita in pritegne poslušalca. Njegove prispodobe kažejo na razlikovanje kulture in načina življenja in v njih se lahko najdemo tudi sami.


Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.