Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



SENSATION



Prizorie: Mladinin oder
as: 01.07.2006 ob 20.00

Glasba: MP3

Sodelujejo:
Martin Vičič – bobni
Primož Mislej – kitara
Viktor Konoplyov – vokali
Simon Blaško – bas kitara

Sensation obstajajo že od leta 1998. Zadnje čase pa je vse pogosteje z njimi tudi Vid Jeranko, ki s svojimi elektronskimi dodatki prinaša barve in zvoke, ki so času pač primerni.

V teh sedmih letih so odigrali veliko koncertov, od takšnih, t.i. open air z veliko obiskovalci, do majhnih, klubskih za peščico najbolj radovednih. Igrali so po večini slovenskih klubov, najdlje pa so prišli do Berlina, kjer so tudi edinkrat doživeli občutke velikega benda. V glavnem so imeli samostojne koncerte, ni pa jim bilo prav nič hudega, ko so nastopili kot predskupina bandom, kot so Eyesburn, Elektricni orgazam, Rambo Amadeus, Valter Brani Sarajevo itd.

Njihov prvenec »Kagada« je zbirka pesmi, ki so jih ustvarili v teh letih. Njihovi nastopi so predvsem spontani in nobeden ni enak prejšnjemu. Zagotovo pa so energični in predvsem namenjeni tistim, ki se znajo zabavati tudi iz lastnih problemov ter ob neopredalčkani glasbi čisto preprosto zažurati.

KAGADA je nastala v samozaložbi, natisnili so jo v nakladi 500 izvodov, od katerih so na prvih dveh koncertih prodali že desetino. Žal albuma ni mogoče kupiti v trgovinah, kar lahko razmete kot upor proti globalizaciji in lokalnim multinacionalkam, ali pa kot dejstvo, da jim je za njihov izdelek popolnoma vseeno. Zato je naprodaj le na koncertih, v kratkem pa tudi na njihovi spletni strani, ki jo še čarajo.





Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.