Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



MEMENTO MORI, INFIDIA



Prizorie: Mladinin oder
as: 24.06.2006 ob 20.00

Glasba: MP3

INFIDIA:
Uroš Eršte (ritem kitara, spremljevalni vokal)
Andrej Lebar (vodilna in ritem kitara, spremljevalni vokal)
Nejc Gselman (bas kitara)
Katja Sevšek (sintetizator, spremljevalni vokal)
Sašo Corso (bobni)

Začelo se je v jeseni 2003, ko sta se Andrej L. in Sašo C. odločila, da bosta zagrabila vsak za svoj inštrument in sčasoma ustvarila "band". Avgusta 2004 se jima je pridružil basist Nejc G., septembra pa kitarist Uroš E.. Ime Infidia je prvič zazvenelo novembra 2004, ko smo v takratni zasedbi Corso, Lebar, Gselman, Eršte, Šenica (bivši pevec, ki je z nami odpel prve tri koncerte) odigrali naš prvi koncert v Klubu MC. Januarja 2005 je na obzorju zasijal žarek upanja: Polona L.. Z njenim vokalom je bend dobil svojo prepoznavnost in začel z ustvarjanjem. Spomladi 2005 se nam je pridružila klaviaturistka Katja S., ki je odlično zapolnila zvok in bend je tako prišel do končne podobe...
Nastajajo novi komadi, ki poskušajo Infidio spremeniti v bend, ki ga bodo ljubitelji glasbe sprejeli za svojega.


MEMENTO MORI:
Peter Šenekar (vokal)
Denis Čuček (kitara)
Rok Poštrak (bobni)
Žiga Kreševič (bas)
Primož Kramberger (klaviature)

Skupina prihaja iz Lenarta. Čeprav so še zelo mladi in kot zasedba obstajajo komaj pol leta, so po strokovni plati glasbeno zelo dobro podkovani in že na začetku poti napovedujejo napad na slovenske kot tudi tuje glasbene vrhove.
V dokaz slednjemu priča njihov prvi studijski posnetek, ki nosi naslov "Sing Us a Song". Skladba je odigrana dodelano in premišljeno ter združuje, tako kot njihova glasba nasploh, na rokerski osnovi všečno dodane elemente popa in celo klasike. Kvaliteto posnetka jamči prekaljeni virtuoz na kitari, g. Bor Zuljan, v čigar studiju je komad bil posnet.
Prav v teh dneh je pod vodstvom managerja, Aleša Smerdelja, stekla promocija omenjenega prvenca po številnih radijskih postajah v Sloveniji, Avstriji in na Hrvaškem. Pozitivni odzivi se že vrstijo, prav tako kot tudi različne ponudbe za nastope in koncerte, katerih so v teh šestih mesecih nanizali že preko dvajset.



Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.