Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



5ŽENSK.COM


Špas Teater


Prizorie: Oder Rotovž - večerni program
as: 27.06.2006 ob 22.00

PREDSTVA JE RAZPRODANA!

Režija: Tijana Zinajić
igrajo: Tina Gorenjak, Janja Majzelj, Zvezdana Mlakar, Nataša Barbara, Gračner/Mirjam Korbar Žlajpah, Marijana Brecelj, Katarina Čas
produkcija: Špas Teater

5 ŽENSK.COM je licenčna predstava španskih gledaliških producentov Globomedia in Canal+. Leta 2000 so v Madridu premierno uprizorili 5 MOŠKIH.COM (5hombres.com). Predstava je doživela neznanski uspeh, 5 MOŠKIH.COM si je namreč ogledalo že okoli milijon gledalcev. Nadaljevanje uspeha pa je komedija 5 ŽENSK.COM (5mujeres.com), ki je imela v prvih dveh tednih 47.000 gledalcev, od premiere do danes pa kar 800.000! V septembru leta 2004 pa so uprizorili še 5MOŠKIH+5ŽENSK.COM, kar naj bi bil tudi zadnji del tako imenovane trilogije o partnerskih odnosih.

5žensk.com je tako 1. del trilogije
NAVODILA ZA UPORABO MOŠKIH V 5 DELIH
Vsaka ženska prikaže drugačen karakter ženske s povsem običajnim problemom oz. vprašanjem: Zakaj moški ne vzdržijo dolgo? Skozi zgodbe bodo igralke poskušale predstaviti navodila za uporabo moških. Iskale bodo možne odgovore na naslednja vprašanja:
Ali bomo dočakali dan, ko se bosta moški in ženska zares razumela? Bo prinašalec pic podoben Georgeu Clooneyu? In če … ? Predvsem pa, kaj si 5moških.com misli o vsem tem? Še bolj pomembno pa je to, ali bomo dobili inteligenten odgovor? Ali bomo odgovor na ta vprašanja našli v 5.moških.com?

»Moški so tako krhka bitja, da bi moral vsak priti na svet s priloženimi navodili za uporabo, tako bi jih znale maksimalno izkoristiti. Z dodatnimi namigi za vzdrževanje, da bi čim dlje vzdržali … ! V navodilih bi na primer pisalo: »Čestitke za vašo izbiro moškega!«. To bi bila taka knjižica, ki jo dobite pri vsakem hišnem aparatu, kjer so razložene osnovne funkcije in celo napotki, kako spraviti aparat iz zavoja. No, nasvetov, kako aparat potegneš ven, mogoče ne bi potrebovale … ker že ob najmanjši priložnosti moški sam izvleče svoj aparat.«

Predstava temelji na duhovitih izpovedih, ki so del vsakdanjega življenja, katerega glavna sestavina so partnerski odnosi. 5 izjemnih gledaliških igralk s popolnoma različnimi vizijami življenja na humoren način interpretira pogled na moškega in življenje z njim. Med samo predstavo nam podajo navodila v 5 delih o upravljanju z zelo občutljivimi »stroji«, ki jih poimenujemo moški.

Soočite se z realnostjo partnerskega odnosa, 5 žensk vam bo razkrilo vsakdanjik skupnega življenja!

Več na www.5zensk.com




Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.