Prizorišča
Program
Foto-Video
Informacije
Spremembe, novice
Moj Lent
Pokrovitelji

Predstava



SLON IN SADEŽ



Prizorie: Jurčkov oder
as: 25.06.2006 ob 20.10

Sodelujeta:
Igor Bračič – Sadež (kitara, flavta, tolkala, vokal)
Jure Karas – Slon (kitara, violina, bobni, tarabuka, tapan, vokal)

Odkar sta se slovenskemu poslušalstvu prvič predstavila poleti 2001, ko sta pripravila svoj prvenec Reper in nato postala svetovni hit s štikelcem Taliban Reaggae, je njuna prepoznavnost šla samo še navzgor.
Kot voditelja priljubljene mladinske oddaje Štafeta mladosti imata vedno več zvestih oboževalcev, dobro pa sta znana tudi kot dvakratna državna prvaka v Impro ligi. Izkušnje, ki si jih nabirata kot voditelja in kot improvizatorja, so del nastopa, ki je nekaj posebnega tudi zato, ker je vsakič nekaj novega, seveda v okviru začrtanega scenarija.
Decembra 2003 sta na rojstni dan svojega Kabareja postavila na oder njegovega mlajšega brata. Ta je enako hudomušen in ciničen, preko nepopustljivosti do samih sebe, kritizirata vse ostale. Pripovedujeta zgodbo o tem, kako sta uspela in kako bi lahko uspel tudi kak drug navaden Slovenec.
Presenetita nas s štikelci kot so »Zgodovinski ep«, »Matematični rap«, »A si ready, mi smo medvedi«, »Vaška mafija« in nenazadnje avtobiografsko »Komercialne pizde«
Po mnenju slovenske teve klientele sta SLON IN SADEŽ prvi politično nekorektni duet v samostojni Sloveniji, v resnici pa se fanta zatekata k besedilom čistega cinizma in provokacije. S hiti kot so »Taliban reege«, »Za Metoda goriš bejbi« in »Ko bi le imela penis« sta navdušila doslej še vsakršno publiko in ni razloga da ne bi navdušila tudi vas.
KABARE je več kot koncert in več kot predstava, vsekakor pa edinstven show, ki si ga je vredno ogledati. Zagotovite si svoje mesto, saj ga bodo drugače zasedli drugi.
Za vse ki ju že poznate pa še nimate njunega CD-ja, je zdaj že čas, da si privoščite njun prvenec SLON IN SADEŽ, ki ga zalaga CELA PAMETNA ZALOŽBA. CD je v barvah in vreden poslušanja.
www.sloninsadez.com


Prireditev vam poklanja:


<- Nazaj






Prizorišča | Program | Foto-Video | Informacije | Spremembe, novice | Moj Lent | Pokrovitelji

Agenda d.o.o.